Ik ben Mariska, 40 jaar, getrouwd met Arco en trotse moeder van Liz (15 jaar) en Kane (11 jaar)
Marisss Haarcreaties is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Altijd heb ik het al leuk gevonden haren te stijlen en te vlechten. Dit begon bij mijn zusje en vriendinnen maar werd steeds uitgebreider .
Ik was 15 en werd enthousiast gemaakt met het vlechten van nephaar en het zetten van dreads. Uren achter elkaar was ik samen met een vriendin 1 klant aan het verblijden met een volle bos vlechten.
Toen ik eenmaal moest gaan kiezen wat voor werk ik wilde gaan doen twijfelde ik tussen kapper en de kinderopvang. Ik koos voor de kinderopvang. Hier heb ik 11 jaar met plezier gewerkt.
Om gezondheidsredenen moest ik helaas stoppen met werken. Wat vond ik dit jammer. Mijn hobby mijn passie.
Op dat moment was mijn dochter 4 jaar. Ze had vanaf dat ze haren had vlechtjes in haar haren. Ik kwam er achter dat er veel meer vlechten waren dan in en opvlechten. Ik ging oefenen op een pop en maakte de creaties weer bij mijn dochter.
Deze passie wilde ik overbrengen op anderen en ging af en toe eens een workshop geven en mensen blij maken met een feestkapsel.
Sinds mijn kinderen beide op school zitten, is Marisss Haarcreaties sinds 25 augustus 2017 een echt bedrijf.
Wie had dat kunnen denken. Van niet meer de energie hebben om te werken een eigen bedrijf gestart vanuit een prachtige hobby en er energie van krijgen.
Met bruid kapsels maken ben ik gestopt. Misschien pak ik het later weer op. Mijn energie ging naar de bruiden ipv naar mijn gezondheid. Ik vond het fantastisch maar gezondheid blijft het belangrijkst. 

Feestkapsels in mijn eigen salon een workshops geven. Ik geniet van alles net zo veel.
Omdat ik mijn energie steeds goed moet verdelen geef ik gemiddeld 1 keer per week een workshop en werk ik maximaal 5 uur op een dag.
Heb je vragen app, mail of bel gerust.

Het lijkt mij leuk jou te ontmoeten. 
Liefs Mariska