Workshops

Ik geef verschillende workshops.

De workshops die ik geef zijn.

*beginnersworkshop *gevorderde workshop *meerstrengen vlecht workshop *hartjes vlechten workshop *vlechten bij jezelf  *workshop voor papa's *training voor kapsters   *vader/ moeder dochter workshop *online instagram beginners workshop

Ivm de corona maatregelen kunnen er maar 4 deelnemers tegelijk deelnemen en oefenen we op poppen. U kunt zich apart aanmelden of met een groepje komen. De kosten hiervoor zijn 35 euro

Ook geef ik trainingen voor kapsters. Je mag hierin leren wat je wilt leren. Ik kom graag bij jou in je kapsalon of je komt gezellig apart of met je team naar mij.

Dit jaar heb ik de vader kind workshop  voor het eerst gegeven. Het is de bedoeling dat het een uitje wordt voor vader en kind. Leren vlechten op je dochters haar. Is ze het even zat mag ze even kleuren of rennen door de kas. Papa kan verder oefenen op een pop. De kinderen gaan natuurlijk met een mooie haar sieraad en een door papa gemaakte creaties naar huis.

Ik adviseer voor de workshop vlechten bij jezelf eerst de beginnersworkshop te volgen of een aantal van deze technieken bij een ander te kunnen vlechten.

Ook geef ik bij interesse in vakanties tienerworkshops. De kinderen mogen dan leren op hun eigen niveau 

Nieuw nieuw nieuw. Op instagram heb ik een uitgebreide beginners vlechtworkshop geplaatst. Hiervoor heb je alle tijd om filmpjes te kijken, beschrijvingen te lezen en vragen te stellen. Dit kan je doen op het moment dat het je zelf uit komt. (De kosten hiervan zijn 25 euro)

Datums:

ivm de corona maatregelen heb ik nog geen nieuwe datums gepland.

Ik hoop vanaf de lockdown weer nieuwe workshops te mogen en kunnen plannen

In deze tijd is het ook erg leuk de online workshop op instagram te volgen. Zie ook