Workshops

Ik geef verschillende workshops.

De workshops die ik geef zijn.

*beginnersworkshop *gevorderde workshop *meerstrengen vlecht workshop *hartjes vlechten workshop *vlechten bij jezelf  *workshop voor papa's *training voor kapsters   *vader/ moeder dochter workshop *online instagram beginners workshop

Ivm de corona maatregelen kunnen er maar 4 deelnemers tegelijk deelnemen en oefenen we op poppen. U kunt zich apart aanmelden of met een groepje komen. De kosten hiervoor zijn 35 euro

Ik geef ook ouder kind trainingen. Een leuk uitje voor ouder en dochter. De ouder mag oefenen met vlechten op een pop en of op hun dochter op hun eigen niveau. De dochter mag ook vlechten op een andere pop een mooie tekening maken en veel plezier maken. Gezellig in een kleine groep.

Ik geef trainingen voor kapsters. Je mag hierin leren wat je wilt leren. Ik kom graag bij jou in je kapsalon of je komt gezellig apart of met je team naar mij.


Ik adviseer voor de workshop vlechten bij jezelf eerst de beginnersworkshop te volgen of een aantal van deze technieken bij een ander te kunnen vlechten.

Ook geef ik bij interesse in vakanties tienerworkshops. De kinderen mogen dan leren op hun eigen niveau

Nieuw nieuw nieuw. Op instagram heb ik een uitgebreide beginners vlechtworkshop geplaatst. Hiervoor heb je alle tijd om filmpjes te kijken, beschrijvingen te lezen en vragen te stellen. Dit kan je doen op het moment dat het je zelf uit komt. (De kosten hiervan zijn 25 euro)

Datums:

dinsdag 8 juni 19.15 uur - 21.15 uur beginners ( 1 plek )

maandag 14 juni 19.15 uur - 21.15 uur beginners (vol)

zaterdag 19 juni 10.00 uur - 12.00 uur moeder dochter (1 plek)

21 juni 19.15 uur - 21.15 uur beginners (vol)

woensdag 7 juli 19.15 - 21.15 uur beginners (vol)

maandag 12 juli 19.15 - 21.15 uur beginners ( 3 plekken)