Workshops

Ik geef verschillende workshops.

De workshops die ik geef zijn.

*beginnersworkshop *gevorderde workshop *meerstrengen vlecht workshop *hartjes vlechten workshop *vlechten bij jezelf  *workshop voor papa's *training voor kapsters   *ouder dochter workshop *online instagram workshops

De workshops duren ongeveer 2 uur. Ik werk met groepen van maximaal 5 deelnemers en we oefenen op poppen. U kunt zich apart aanmelden of met een groepje komen. De kosten hiervoor zijn 35 euro

Ik geef ook ouder kind trainingen. Een leuk uitje voor ouder en dochter. De ouder mag oefenen met vlechten op een pop en of op hun dochter op hun eigen niveau. De dochter mag ook vlechten op een andere pop een mooie tekening maken en veel plezier maken. (De kosten zijn 5 euro extra per dochter)

Ik geef trainingen voor kapsters. Je mag hierin leren wat je wilt leren. Ik kom graag bij jou in je kapsalon of je komt gezellig apart of met je team naar mij.

Ik adviseer voor de workshop vlechten bij jezelf eerst de beginnersworkshop te volgen of een aantal van deze technieken bij een ander te kunnen vlechten.

Ook geef ik bij interesse in vakanties tienerworkshops. De kinderen mogen dan leren op hun eigen niveau

Nieuw nieuw nieuw. Op Instagram heb ik een uitgebreide beginners vlechtworkshop geplaatst. Hiervoor heb je alle tijd om filmpjes te kijken, beschrijvingen te lezen en vragen te stellen. Dit kan je doen op het moment dat het je zelf uit komt. (De kosten hiervan zijn 25 euro)

Datums:

 

Maandag 21 november 19.15 uur beginners (vol)

Woensdag 30 november 19.15 uur beginners (vol)

Woensdag 7 december 19.15 uur gevorderde/meerstrengen (3 plekken)

Dinsdag 13 december 19.15 uur beginners (vol)

zaterdag 17 december 10.30 uur beginners (vol)

Maandag 19 december 19.15 uur beginners (vol)